Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Μέλι έχει αυτή η ντουντούκα πια, μέλι;

(Το αρχηγιλίκι βέβαια ευθύνεται, αυτή η ανάγκη την κινεί).
Χθες πραγματικά ήταν η πρώτη μέρα που το διασκέδασα, δεν νευρίασα καθόλου, αντιθέτως μου φάνηκε πολύ αστείο το σκηνικό. Ακούς από τρεις πλευρές ανθρώπους με ντουντούκες και μικρόφωνα να μιλάνε, με τα γνωστά παλαμάκια, κι η πλατεία να σείεται!!
Πραγματικά, γι’ αυτόν το λόγο, αξίζει να κατέβει κάποιος Σύνταγμα. Όχι για τον αγώνα, αυτό πια έχει παρέλθει ως σκοπός, έγινε πολύ δευτερεύον. Αξίζει να κατέβεις για να δεις πώς πασχίζει ο άνθρωπος να φανεί για να γραφτεί στην ιστορία.
Η αλήθεια είναι ότι για να μην πέσεις στην παγίδα, για να μη έχεις ανάγκη το κοινό να σε αποθεώνει, πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς.
Οπότε κι έχουμε απομείνει να ακούμε από τρεις πλευρές κάποιον να μας νουθετεί, να μας λέει τι θα κάνουμε, τι θα πούμε, πώς θα το πούμε, να μας ορίζει τον σκοπό που βρισκόμαστε εκεί, να μας λέει ποιοι είμαστε???? (από πούθε έρχομαι και πού πηγαίνω). Καλά οι κάτω έχουν πάθει τη μεγαλύτερη νίλα. Επειδή κάποιοι «έξυπνοι» τους παίρνουν τη «δουλειά», άρχισαν να στριγκλίζουν στα μικρόφωνα!!! Χθες δυο φορές πήγαμε στα κάγκελα να δούμε τι γίνεται από κάτω. Από τις τσιρίδες, νόμιζες ή ότι κάποιοι σφάζονται ή ότι κάποιος πεθαίνει.
Αυτές οι πινελιές είναι που χρωματίζουν τη βραδιά!
Φίλοι μου «αρχηγοί».. υπάρχει κάτι που μάλλον δεν το έχετε σκεφτεί. Αν ο σκοπός μου είναι να φανώ, να γίνω διάσημος, ηγέτης, αρχηγός, οι άλλοι με τον ίδιο σκοπό… δεν θα με αφήσουν!
Με αυτόν τον τρόπο σφάζονται τόσο καιρό τα παλικάρια στα πόδια της!! Λες να αφήσει κάποιος, κάποιον άλλον να πάρει όλη τη δόξα;;; (Εσύ είσαι ο κάποιος άλλος για όλους τους υπόλοιπους). Δες το σαν φιλική συμβουλή.

Ο ανώνυμος το άρχισε, ο ανώνυμος θα πάρει όλα τα εύσημα, ο ανώνυμος θα γραφτεί στην ιστορία. Όλος αυτός ο κόπος που καταβάλετε θα πάει τσάμπα κι άδικα...

Ένας από το πλήθος
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις