Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Γιούχαραν και τον Πρωτόπαπα...

Οι περιπέτειες στις δημοσιές συνεχίζονται για τους πολιτικούς με προπηλακισμούς, εκτοξεύσεις γιαουρτιών και καφέδων και φραστικές επιθέσεις. Χθες ήταν η σειρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Χρήστου Πρωτόπαπα να νοιώσει τη λαϊκή αγανάκτηση σε βραδινή επίσκεψη του, σε γνωστή ταβέρνα των Μελισσίων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε blogs, η είσοδος του κυρίου Πρωτόπαπα και της παρέας του στην ταβέρνα, έγινε αντιληπτή από άλλους πελάτες του μαγαζιού οι οποίοι τον πλησίασαν για να διαμαρτυρηθούν.

 Οι πολίτες εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους προς τον κύριο Πρωτόπαπα με έντονο τρόπο  και-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- το ίδιο έντονα αντέδρασε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μην αντέχοντας τα άδικα λόγια που τον χτύπησαν ίσα στην μεγάλη του καρδιά. «Οι δύο παρέες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και πληροφορίες αναφέρουν πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση», γράφουν τα blogs και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσει η κατάσταση.

 Το πρωί πάντως ο κύριος Πρωτόπαπας έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA” για να δώσει τη δική του άποψη για το ανήσυχο βράδυ στην ταβέρνα την παλιά. Αρνήθηκε ότι προπηλακίστηκε και υποστήριξε πως συζήτησε με τους «αγανακτισμένους» για 1,5 ώρα πολιτισμένα  Αρνήθηκε επίσης ότι υπήρξε και επέμβαση της αστυνομίας καθώς είπε ότι ήρθε ένα περιπολικό αλλά ο ίδιος τους είπε να φύγουν γιατί δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ουσιαστικά ήταν μια λογοτεχνική βραδιά με πολλή κουβέντα και κατανόηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ζωγράφισε» και το προφίλ των αγανακτισμένων οι οποίοι ήταν πολιτικοποιημένοι με αρκετές γνώσεις και συγκεκριμένη αντίληψη για τα πολιτικά πράγματα. Του αποκάλυψαν δε, πάνω στο κρασί και στο τραγούδι το αντάρτικο, ότι ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Αργότερα μάλλον αποχώρησαν αγκαλιασμένοι και τρεκλίζοντας.
το είδαμε στη lifo
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις