Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Ύποπτη κλοπή πυραύλων εδάφους-εδάφους...

Ύποπτη κλοπή πυροκροτητών πυραύλων εδάφους-εδάφους με ελληνικές προεκτάσεις, σημειώθηκε σε τραίνο που τους μετέφερε από τη Ρουμανία στη Βουλγαρία κι ενώ φυλασσόταν από ειδική μονάδα της αστυνομίας.
Συνολικά εκπλάπησαν 64 πυροκροτητές ρουκετών που στάλθηκαν από τη ρουμανική πόλη Μπρασόφ προς τη Βουλγαρία, συνοδεία 10 ανδρών της στρατοχωροφυλακής της Ρουμανίας. Η απώλεια έγινε αντιληπτή στο τελωνείο και λίγο πριν το τραίνο περάσει τα σύνορα.

Οι πυροκροτητές πήγαιναν για να καταστραφούν σε βουλγαρικό εργοστάσιο. Στο ίδιο εργοστάσιο στο οποίο υποτίθεται ότι θα καταστρεφόντουσαν πυρομαχικά του ελληνικού Στρατού Ξηράς, κυρίως νάρκες κατά προσωπικού, των οποίων η τύχη αγνοείται, αφού δεν ήταν παρών κανένας Έλληνας στην διαδικασία καταστροφής τους μέχρι τέλους και υπάρχουν υπόνοιες ότι εκλάπησαν πριν πάνε για καταστροφή και κατέληξαν σε χώρα της Αφρικής!

Ο στρατιωτικός εισαγγελέας της Ρουμανίας έχει αναλάβει την υπόθεση αν και μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει ποια χρονική στιγμή κλάπηκαν οι πυροκροτητές, μέσα από δύο εμπορικά βαγόνια. Υπάρχουν φόβοι ότι έχουν καταλήξει στα χέρια τρομοκρατικών οργανώσεων. Επίσης οι πυροκροτητές των πυραύλων είναι δύσκολα κατασκευάσιμοι και μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από κράτη που έχουν υπό ανάπτυξη βαλλιστικά όπλα.

defencenet
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις