Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Σύσσωμο το Παπανδρέικο κάνει -ξανά- διακοπές φιλοξενούμενο του Δασκαλαντωνάκη...(ιδιοκτήτη των GRECOTEL και οφειλέτη 600 εκατ. στο δημόσιο)

Για ολιγοήμερες διακοπές, που μπορεί να κρατήσουν και μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, έφτασε στην Κρήτη με τη σύζυγό του Άντα και με τους τρεις σωματοφύλακές του, ο πρωθυπουργός. Μετά τις διακοπές σε Σέριφο και Σκιάθο, και αφού έκανε ένα σύντομο διάλειμμα για να προεδρεύσει
 στις κυβερνητικές συσκέψεις που έγιναν εντός της εβδομάδας, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να επισκεφτεί και τις Γούβες της Κρήτης όπου κατέλυσε στο ξενοδοχείο "Αμιράντες". Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου και η σύζυγός του είναι μόνιμοι φιλοξενούμενοι του κ. Νίκου Σηφουνάκη, ο οποίος είναι γαμπρός του κ. Δασκαλαντωνάκη που ελέγχει τον φερώνυμο υπερχρεωμένο ξενοδοχειακό όμιλο αφού είναι γνωστό ότι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του οφείλουν στις τράπεζες πάνω από 600 εκ. ευρώ.
Είναι επίσης γνωστό ότι στο εσωτερικό της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη υπάρχει ανοικτή διαμάχη για τον έλεγχο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεών τους και βρίσκεται σε εξέλιξη μια αδελφοκτόνος δικαστική διαμάχη.
Από τη μία πλευρά, είναι ο ίδιος ο κ. Δασκαλαντωνάκης και η κόρη του Μάρι (η σύζυγος του υπουργού Νίκου Σηφουνάκη) και από την άλλη η μητέρα και τα δύο άλλα παιδιά, ο Γιάννης και η Τίνα Δασκαλαντωνάκη. Την πλευρά της μητέρας, τη στηρίζει ποικιλοτρόπως ο εφοπλιστής Θόδωρος Βενιάμης του οποίου η κόρη έχει παντρευτεί τον Γιάννη Δασκαλαντωνάκη.
Προσφάτως, δικαστήριο του Ρεθύμνου με απόφασή του δικαίωσε το Νίκο και την Μάρι Δασκαλωντανάκη εκπαραθυρώνοντας από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας τη μητέρα και τα δύο μικρότερα παιδιά τα οποία κατείχαν το 60% της εταιρείας.
Να σημειωθεί επίσης ότι η ξενοδοχειακή επιχείρηση του Νίκου Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και θεωρείται σχεδόν αδύνατον να αποπληρώσει τον υπερβολικό δανεισμό της, ενώ σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, η εταιρεία αυτή κρατιέται στη ζωή λόγω της ανοχής των τραπεζών και των διασυνδέσεων του βασικού μετόχου με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Διαβάζω τους:

Δημοφιλείς αναρτήσεις