Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η συμπεθέρα του ΓΑΠ, ένα ακίνητο και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...

Περί νόμιμου και ηθικού. Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη δεκάδες καταστήματα κλείνουν λόγω της κρίσης και παραμένουν ανοίκιαστα. Ένα από αυτά ανήκει στην πεθερά του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου.
Από εδώ αρχίζουν οι «συμπτώσεις».

Σύμπτωση πρώτη: Το κατάστημα της συμπεθέρας του Γιώργου Παπανδρέου νοικιάστηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, του οποίου το Δ.Σ. είναι διορισμένο από την κυβέρνηση.
Σύμπτωση δεύτερη: Η συμφωνία του ΤΤ με τη συμπεθέρα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα επωφελής για τη δεύτερη καθώς το ενοίκιο που πληρώνει το ΤΤ ανέρχεται στο ποσό των 7.000 € το μήνα, ενώ κάποιος «αφελής» ιδιοκτήτης μεγαλύτερου καταστήματος που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα της συμπεθέρας, το νοικιάζει μόνο για το ποσό των 2.800 € το μήνα.

Σύμπτωση τρίτη: Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που νοίκιασε το κατάστημα της συμπεθέρας έχει ήδη υποκατάστημα σε απόσταση ακριβώς 200 μέτρων.
Φυσικά όλα έγιναν νόμιμα, ηθικά και εντελώς συμπτωματικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κάνει σημαία του την ηθική, ο Αντρίκος Παπανδρέου πλασάρεται ως η προσωποποίηση της ηθικής και γενικώς όλα είναι ηθικά πλασμένα.

Την αποκάλυψη για την υπόθεση έχει κάνει εδώ και μια εβδομάδα το blog της Θεσσαλονίκης Thessbomb, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σχολιάσει. Είναι προφανές ότι αφού όλα έγιναν νόμιμα, θεωρούνται και ηθικά.

Κι άντε ύστερα απ’ όλα αυτά να πείσεις κάποιους ότι υπάρχει κρίση στην αγορά.


kartesios
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις