Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Απεργίες 5/10...(κανονικά το μετρό)

Νέα 24ωρη απεργία στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, για αύριο, 5 Οκτωβρίου και γενική απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τις 19 Οκτωβρίου, αποφάσισανη ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Αναλυτικά:

Με τρίωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 13:00 το μεσημέρι, θα συμμετάσχει η ΟΜΕ - ΟΤΕ στην 24ωρη απεργία.

Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, σε ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε η ΕΣΗΕΑ συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της εργασιακής εφεδρείας.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια Νοσοκομεία ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία, στα χαράτσια, στο ενιαίο μισθολόγιο, στις πρόσθετες αμοιβές, στην αύξηση του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων και για ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Σε χτεσινό Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων αποφασίστηκε:
Από τη Δευτέρα, 26 Σεπτέμβρη, Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις στα Νοσοκομεία, συμβολικό κλείσιμο κόμβων με μοίρασμα υλικού. Την Πέμπτη, 29 Σεπτέμβρη, 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας 11 π.μ. - 3 μ.μ. Στις 5 Οκτώβρη, συμμετοχή στην 24ωρη απεργία.

Tην αποχή των δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και πλήττουν το σύνολο των πολιτών και ιδιαίτερα τους δικηγόρους».
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις