Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Ένα ελικόπτερο για τη Lady G. (και όχι φυσικά ένα οποιοδήποτε ελικόπτερο)

Ένα... ελικόπτερο για τη Γιάννα! Όχι όμως ένα τυχαίο ελικόπτερο αλλά το καμάρι του Αμερικανικού Στρατού!...Το ελικόπτερο είναι η πλέον πολυτελής έκδοση μιας “πολεμικής μηχανής” που χρησιμοποιείται εδώ και λίγο καιρό από το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας και από υψηλά κλιμάκια του αμερικανικού στρατού.

Η τιμή του ελικοπτέρου στις βασικές εκδόσεις, ξεκινά από 7 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη έκδοση που επέλεξε το ζεύγος Αγγελόπουλου όχι μόνο καινοτομεί στα συστήματα πλοήγησης, αλλά κατασκευαστικά φέρει την υπογραφή της Mercedes Benz κάτι που εκτινάσσει την τιμή στα 13,5 εκ. Δολάρια. Οι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν πως εύκολα μπορεί και να τα ξεπεράσει.
Μέσα στην καμπίνα των επιβατών του ελικοπτέρου που αγόρασε η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έναντι του ποσού των 13,5 εκ. Ευρώ υπάρχει φωτισμός για τις βραδυνές πτήσεις, ενώ για όποιον επιθυμεί να χαλαρώσει υπάρχει εγκατεστημένο τελευταίας τεχνολογία ηχοσύστημα με οθόνες flat screen για dvd ή πρόγραμμα καναλιών , καθώς το ελικόπτερο διαθέτει και δορυφορικό σύστημα.

Επίσης όποιος θέλει και ένα δροσιστικό ποτό μπορεί να το απολαύσει, αφού η καμπίνα διαθέτει και ψυγείο.

Ο χώρος των αποσκευών είναι πλήρως διαχωρισμένος από αυτόν των επιβατών και οι ιδιοκτήτες πετυχαίνουν αποθήκευση μεγάλου φορτίου που δεν κουράζει ούτε ενοχλεί τους επιβάτες την ώρα του ταξιδιού.

planet-greece
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις