Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς...(θεϊκό απλά)

Βλέποντας την σκληρή και χυδαία επίθεση που δέχεται από αριστερούς συντρόφους ο Φώτης Κουβέλης –μετά την απόφασή του να δώσει η ΔΗΜΑΡ ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-, είμαι αναγκασμένος να σπάσω τους συνωμοτικούς κανόνες και να αποκαλύψω όλη την αλήθεια.
Μην ξεγελιέστε, δεν υπάρχουν διαφορετικά αριστερά κόμματα. Είμαστε όλοι κομμουνιστές.
Για την ακρίβεια, είμαστε όλοι σταλινιστές. Και ο Φώτης Κουβέλης σταλινιστής είναι.
Ο Φώτης Κουβέλης δρα συνωμοτικά και έχει θέσει τον εαυτό του -όπως όλοι εμείς οι αριστεροί αγωνιστές- στη διάθεση του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ.
Το σχέδιο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ήταν απλό. Για να παραπλανήσουμε τους αστούς και το λούμπεν προλεταριάτο –που βγάζει καντήλες όταν ακούει για κομμουνισμό- δημιουργήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πολύχρωμος και πιο lifestyle ΣΥΡΙΖΑ φοβίζει λιγότερο τους προλετάριους από το ΚΚΕ, αλλά δεν παύει να τους φοβίζει γιατί τους θυμίζει την τάξη τους.
Σε μια μυστική σύσκεψη του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η Δημοκρατική Αριστερά –ένα κόμμα που να μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ-, για να παραπλανήσουμε ακόμα περισσότερο τους αστούς και τους προλετάριους και να κερδίσουμε τις ψήφους τους.
Ο κλήρος έπεσε στον Φώτη Κουβέλη. Ο Φώτης Κουβέλης δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση του ΚΚΕ, αποστάτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησε τη ΔΗΜΑΡ, μαζί με άλλους ορκισμένους σταλινιστές συντρόφους, όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Η απόφαση να στηρίξει με ψήφο εμπιστοσύνης η ΔΗΜΑΡ την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ είναι απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Ο Φώτης Κουβέλης ανέλαβε με αυτοθυσία να κάνει εισοδισμό στις γραμμές των αστικών κομμάτων και να στηρίξει την κυβέρνηση να πάρει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ώστε να εξοργιστούν οι πολίτες και στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ.
Μην εκπλαγείτε αν δείτε το επόμενο διάστημα τον Φώτη Κουβέλη να προτείνει απολύσεις, μειώσεις και καταργήσεις μισθών και συντάξεων, και θανάτωση όλων των μεταναστών.
Σύμφωνα με το σχέδιο του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φώτης Κουβέλης θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Θα παρακαλάει ο Σαμαράς να παραιτηθεί και ο Κουβέλης δεν θα τον αφήνει. Θα τον στηρίζει μέχρι να έλθει το ελικόπτερο να τον πάρει.
Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 70% και η Ελλάδα θα γίνει Κούβα. Θα κλείσουμε και τα σύνορα.
Σύντροφοι, μην πετροβολάτε τον Φώτη Κουβέλη. Ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι προδότης.
Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Κόμματος, αν και ήξερε πως θα λοιδορηθεί και μπορεί να έχει ένα πολύ άσχημο τέλος.
Μπροστά στην νίκη του Κόμματος και του Κομμουνισμού, ο Φώτης Κουβέλης δέχτηκε να θυσιαστεί ως άλλη Ιφιγένεια.
Ήταν πολλοί οι αγωνιστές του ΚΚΕ που πέθαναν με το στίγμα της προδοσίας αν και στην πραγματικότητα είχαν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του Κόμματος και είχαν περάσει στις γραμμές των αστών, για να δράσουν συνωμοτικά.
Δόξα και τιμή στον Φώτη Κουβέλη!
Κι όπως φώναζαν στο εκτελεστικό απόσπασμα ακόμα και οι σύντροφοι που είχαν κατηγορηθεί για προδοσία:
Ζήτω το ΚΚΕ

pitsirikos
Δες και αυτό...

Βιομηχανικό παιδί...

Βιομηχανικό παιδί...
Νομίζω είμαι βιομηχανικό παιδί εγκλωβισμένο σε κήπους με ξεριζωμένους λωτούς, αγριολεμονιές και τριαντάφυλλα που αρνούνται να μεγαλώσουν. Υπάρχουν τέτοια, τριαντάφυλλα νάνοι.

Nueva Cosmo

Nueva Cosmo
Δεν είχες αλλάξει. Είχες απλά πάει σε άλλο τόπο. Σαν να αγνοούσες γύρω σου το ρουν της πόλης, τη φασαρία, εσύ ο πάντα άνθρωπος της εξοχής, που δεν την άντεχες καν, ούτε για μια ζωή, ούτε για μια στιγμή. Και κάπνιζες

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)

Για τον Φ.Κάφκα (1883-1924)
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κανονικότητα και το παράλογο του κόσμου, πολύ λεπτή και άκρως επικίνδυνη, να την δεις, να την κατανοήσεις και τελικά να την περάσεις χωρίς να σε καταπιεί στο χάος της.

Μικρή ιστορία Κυριακής

Μικρή ιστορία Κυριακής
Τα πιο ωραία μπαρ του κόσμου, είναι αυτά που δεν πήγα ακόμη. Δεν ξέρω πόση νεότητα πρέπει να ξοδευτεί ακόμη σε ωραίες, ξύλινες, στοργικές μπάρες, με λευκά ποτά και μαύρες μπύρες από την Ιρλανδία,

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...

Βγες μ΄ένα κορίτσι που δεν διαβάζει...
Βγες ραντεβού με ένα κορίτσι που δεν διαβάζει. Ανακάλυψε την στη μελαγχολική ζοφερότητα ενός μπαρ του συρμού, ή στο καπνισμένο, ιδρωμένο και αλκοολούχο χώρο ενός club

"Μην προσπαθείς"

"Μην προσπαθείς"
Ο Τσαρλς Μπουκόφσκι, πέθανε στις 9 Μαρτίου του 1994 από Λευχαιμία στην Αμερική, μια χώρα που ποτέ δεν αγάπησε, γιατί και αυτή ποτέ δεν τον αγάπησε.

Ο γιος των Κράμερ

Ο γιος των Κράμερ
Οι απορίες μου εξαντλούνται σε χαζά ερωτήματα, πχ. τι απέγινε το πιτσιρίκι που έπαιζε στο Κράμερ εναντίον Κράμερ, γιατί ήταν όμορφο και με κάνει να αναρωτιέμαι.

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)

Karl Marx (μικρή αναφορά για μια επέτειο)
Η διαλεκτική του Χέγκελ, που τόσο τον γοήτευσε στα νεανικά του χρόνια, στάθηκε η αφορμή για την ιστορικά διαρκώς αναθεωρήσιμη φιλοσοφία του, αυτός ο οποίος πρώτος απέρριψε

Το καλύτερο app που βρήκα

Το καλύτερο app που βρήκα
Το καλύτερο μακράν I-phone app, που έχω ανακαλύψει είναι το Urban Dictionary γιατί εκτός από το ότι είναι πολύ αστείο και με μοναδικούς ορισμούς, μαθαίνεις απίστευτη slag

What Art Would You Like To See Before You Die?

What Art Would You Like To See Before You Die?
Μπορεί η τελευταία επιθυμία να είναι και η σημαντικότερη στην ζωή ενός ανθρώπου, αν και προσωπικά πιστεύω ότι η επιθυμία που εκπληρώνεται πριν το τέλος, είναι η λιγότερο ικανή να προσφέρει ευτυχία.

Casablanca...

Casablanca...
Έβαλα ταινία. Καζαμπλάνκα. Μυθική με ατελείωτους σακατεμένους έρωτες. Θα την κοίταζα αλλά χθες, ήταν μια μεγάλη νύχτα που άκουσα πολλά πουλιά. Κάποτε ξύπναγα χαράματα
Από το Blogger.

Δημοφιλείς αναρτήσεις